Головна Новини DemoUkrainaDH Семінар «Отриманий досвід» -31 травня 2017 року

DemoUkrainaDH Семінар «Отриманий досвід» -31 травня 2017 року

Спільно з Міжгалузевою Асоціацією «Укртеплокомуненерго», програма DemoUkrainaDH організує регіональний семінар «Отриманий досвід», який відбудеться 31 травня. 
K-P castle
На цей семінар, який проводитиметься у Кам’янці-Подільському, будуть запрошені представники теплопостачальних підприємств та місцевих органів влади західної частини України, а також інші зацікавлені сторони українського сектора опалення. Восени буде проведений другий семінар, для східної частини України. 

Семінар призначений для обміну досвідом щодо виконаних проектів та проектів, що впроваджуються, для обговорення  проблем, які перешкоджають модернізації українських систем централізованого опалення, питань сталої експлуатації модернізованих систем, а також надання інформації про нові можливості отримання фінансування.

Запрошення та програма семінару будуть розповсюджені протягом травня. Будь ласка, надсилайте запити щодо участі в семінарі на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . 
.




Ваше Ім`я:

Пароль: